Je wilt Skipr gebruiken om op je bestemming te geraken maar je weet niet precies hoe de app werkt?

Hierbij een paar woordjes uitleg:

1. Open de app 📲en voeg je eindbestemming toe in het zoekveld. Skipr zal je dan verschillende routes en transportmogelijkheden aanbieden.

2. Selecteer de optie die jouw voorkeur geniet, waarna je een meer gedetailleerde illustratie van je selectie te zien krijgt.

3. Je kan nu "Koop" ("Buy") of "Boek" ("Book") selecteren naast de diensten die worden aangeboden en verder de aanwijzingen van Skipr volgen.

Je bent er nu volledig klaar voor! 🙌