Volg de onderstaande stappen om een Poppy-voertuig te reserveren.

1. Open de Skipr-app, voeg je eindbestemming toe en selecteer de route waarbij een Poppy-voertuig wordt aangeboden.  🚗🛵
  2. Vind het dichtstbijzijnde Poppy-voertuig op de kaart en reserveer het in de app.
  3. Stap naar het voertuig toe (je hebt ongeveer 15 minuten voordat de reservatie automatisch beëindigd wordt) en ontgrendel de deuren via de app.
  4. Start de rit! 😎
  5. Pauzeer / beëindig je rit in de app en betaal per minuut. Geen parkeerkosten, geen verzekeringskosten, geen abonnementskosten en geen brandstofkosten!

Klik hier voor meer informatie.