Volg de onderstaande stappen om een treinticket van de NMBS te kopen via de Skipr-app.

1. Open de Skipr-app, voeg je eindbestemming toe en selecteer de route waarbij aangeboden wordt om een trein te nemen. 🚂
  2. In het gedetailleerd overzicht van je route, druk op de "Koop"-knop naast je treinritinformatie.
  3. Bevestig onder de informatie over je mobiel ticket dat je akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden van de NMBS en selecteer "Koop".
  4. Indien je dit nog niet gedaan hebt, vul dan je persoonlijke informatie aan (voornaam, achternaam, geboortedatum, geslacht en e-mailadres).
  5. Indien je dit nog niet gedaan hebt, vul dan je kredietkaart- en/of Paypal-gegevens aan en selecteer een betalingsmethode.
  6. Je zal een bevestiging van je ticket krijgen via e-mail.

Klik hier voor meer informatie over de NMBS.