Volg de onderstaande stappen om een busticket van De Lijn te kopen via de Skipr-app.

1. Open de Skipr-app, voeg je eindbestemming toe en selecteer de route waarbij aangeboden wordt om een bus te nemen. 🚌
  2. In het gedetailleerd overzicht van je route, druk op de "Koop"-knop naast je busritinformatie.
  3. Bevestig onder de informatie over je mobiel ticket dat je akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden en de privacy policy van De Lijn en druk op "Koop".
  4. Je mobiel ticket dat gedurende 1 uur geldig is zal onmiddellijk zichtbaar zijn, met alle nodige informatie (datum en tijdstip van aankoop, telefoonnummer en referentie). Om er zeker van te zijn dat je weet wanneer het uur dat het geldig is voorbij is, is er een wordt er onderaan het scherm afgeteld.

Klik hier voor meer informatie over De Lijn.