Geweigerde betaalkaartransactie

Volgen

Je probeerde een Europese mobiliteitsdienst te betalen met uw kaart, maar de transactie werd geweigerd?

Controleer eerst het volgende:

• Gaat het om een Europese mobiliteitsdienst?
  • Controleer je budget: zit je misschien zonder geld?
  • Kijk na of je kaart nog steeds actief is en of ze gedeblokkeerd is in je app-instellingen of in je dashboard.

Indien de bovenstaande punten in orde zijn, neem dan contact op met onze Hulpdienst met de volgende informatie:

• De datum van uw transactie
  • Je naam en telefoonnummer
  • De naam van de mobiliteitsdienst

Met deze informatie zullen wij het probleem onderzoeken. Het kan te wijten zijn aan het feit dat we deze aanbieder misschien nog niet hebben goedgekeurd. In dat geval controleren wij de provider en doen we onmiddellijk het nodige!