Hoe kan ik een NMBS Standard Multi kopen?

Volgen

Skipr biedt u de mogelijkheid om uw NMBS Standaard Multi (vroeger bekend als Railpass) via de app te kopen om geld te besparen als u regelmatige reizen op het NMBS-netwerk uitvoert.

1. Open uw menu, klik op "Mobiliteitsdiensten" en vervolgens op "NMBS Standaard Multi".
    Als het je eerste aankoop is, of je hebt je NMBS Standard Multi al opgebruikt, dan zie je een scherm dat zegt dat je geen tickets hebt.
  2. Klik op "Kopen", om de beschikbare producten te zien.
  3. Kies het product waarin u geïnteresseerd bent (1e of 2e klas), ga akkoord met de NMBS Algemene Voorwaarden en druk op "Betalen".
  4. De betaling wordt verwerkt, en je ziet je NMBS Standard Multi met 10 beschikbare tickets.
  5. U kunt ze nu gebruiken voor uw volgende NMBS reis!